خاصیت درمانی:
ضد اسپاسم و ضد نفخ دستگاه گوارش
خانواده:چتریان ( Apiaceae)
اندام دارویی: صمغ حاصل از ساقه وریشه گیاه .
مزاج : خیلی گرم و نسبتا خشک
ترکیبات شیمیایی: روغن فرار( شامل ترکیبات دی سولفیدی) ، رزین ، صمغ و
خواص درمانی دیگر:
رفع بیماریهای تنفسی و گوارشی با منشا عصبی ،درمان التهاب گلو و رفع گرفتگی صدا ، ضد کرمک (اکسیور) و انگلهای کبدی .
مقدار مصرف و روش تهیه:
سه نوبت در روز . در هر نوبت¼قاشق چای خوری (1-3/0 گرم) از آنغوزه پودر شده را بعد از وعده غذایی همراه عسل میل نمایید.
عوارض جانبی :عارضه خاصی ذکرنشده است.
مصرف در بارداری و شیردهی: مورد خاصی ذکرنشده است.
موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکرنشده است.