آیا مصرف خوراکی قارچ برای سلامت قلب و عروق مفید است؟


ارزش غذایی قارچهای خوراکی زیاد است. قارچ سرشار از پروتئین، اسیدهای امینه ضروری، فیبر، ویتامین های B1، B2، B12، C و D و نیز واد معدنی شامل کلسیم، پتاسیم، منیزیوم، سدیم، فسفر، مس، آهن، منگنز و سلنیم است.

در یک مرور نظام مند که نتایج آن در دسامبر 2020 در ماهنامه Americal Journal of Medicine منتشر شده تمام مطالعاتی که در فاصله 1966 تا آگست 2020 درباره ارتباط مصرف خوراکی قارچ و خطر قلبی عروقی انجام شده مورد بررسی قرار گرفته اند. از 1479 مطالعه، 7 مطالعه آینده نگر بودند.

نتیجه این که احتمالا مصرف قارچ با تغییرات مثبت در لیپید پروفایل همراه است و ممکن است سبب کاهش فشار خون هم بشود. اما هنوز مطالعاتی نداریم که نشان دهد حملات قلبی یا خطر سکته مغزی با مصرف خوراکی قارچ کاهش می یابد.

 

https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(20)31092-5/fulltext?dgcid=raven_jbs_aip_email

error: Content is protected !!