خواص دارویی گیاه آنغوزه

خاصیت درمانی:

ضد اسپاسم و ضد نفخ دستگاه گوارش

خانواده:چتریان  ( Apiaceae) 

اندام دارویی: صمغ حاصل از ساقه وریشه گیاه .

مزاج : خیلی گرم و نسبتا خشک

ترکیبات شیمیایی: روغن فرار( شامل ترکیبات دی سولفیدی) ، رزین ، صمغ و

خواص درمانی دیگر:

رفع بیماریهای تنفسی و گوارشی با منشا عصبی ،درمان التهاب گلو و رفع گرفتگی صدا ، ضد کرمک (اکسیور)  و انگلهای کبدی .

 مقدار مصرف و روش تهیه:

سه نوبت در روز . در هر نوبت¼قاشق چای خوری (1-3/0 گرم) از آنغوزه پودر شده را بعد از وعده غذایی همراه عسل میل نمایید.

 عوارض جانبی :عارضه خاصی ذکرنشده است.

 مصرف در بارداری و شیردهی: مورد خاصی ذکرنشده است.

 موارد منع مصرف: مورد خاصی ذکرنشده است.

error: Content is protected !!