آیا ممکن است حساسیت بیشتر شما به یک مزه، شانس ابتلای شما به بیماری کووید۱۹ را کاهش دهد؟ آیا شما میتوانید طعم تلخ کلم بروکلی، کرفس و یا کلم پیچ را تحمل کنید؟
نتایج مطالعات نشان دادهاست افرادی که نسبت به طعم تلخی حساس هستند نسبت به افرادی که به تلخی حساس نیستند کمتر به کووید–۱۹ مبتلا میشوند و در صورت ابتلا احتمال بستری این افراد کمتر است. علاوه براین، نتیجه مطالعات جدید نشان داده که این افراد در صورت ابتلا تنها پنج روز علائم بیماری را دارند، در صورتی که در سایرین ادامه پیدا کردن علائم تا ۲۳ روز نیز دیده شدهاست.
دکتر هنری برهم، متخصص گوش و حلق و بینی، در راستای توجیه این اتفاق بیان کردهاست که در صورت تحریک گیرنده چشایی تلخی، T2R38، نیتریک اکساید ترشح میشود که از تکثیر ویروس در مخاطات تنفسی جلوگیری میکند.
https://medicalxpress.com/news/2021-05-foods-super-bitter-covid.html
ارتباط با واتساپ مجله