آیا قرنطینه ‌و محدودسازی می‌تواند جلوی شیوع بیماری کرونا را بگیرد؟

چین برای مقابله با ویروس کرونا ۱۹ برخی شهرهای چندمیلیونی خود را قرنطینه کرده قوانین شدید منع آمد و شد و کنترلی اعمال نموده است و برخی کشورها هم مرزهای خود را بسته‌اند؛ اقدام‌هایی که به خودی خود ترس ایجاد می‌کند.

کارشناسان ارزیابی ریسک بیماریهای اپیدمی می‌گویند که اقداماتی این‌چنین وقتی با آگاهی کم و شنیدن اخبار مرگ و میر این بیماری ترکیب می‌شود بستری می‌سازد برای ترس که به خودی خود موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میگردد

سونیا لیپکه‌، روانشناس بالینی از دانشگاه یاکوبس شهر برمن آلمان نیز این عامل را مهم می‌داند و می‌گوید، مقام‌های چین احتمالا با این اقدامات می‌خواستند، اعتماد مردمشان را به‌دست بیاورند و از نظر کشورهای دیگر هم بی‌کفایت تلقی نشوند.

سازمان بهداشت جهانی بستن مرزها را تأثیرگذار نمی‌داند. کریستیان لیندمایر، سخنگوی این سازمان، به شبکه ” اینفو”ی آلمان گفته است، وقتی مردم به صورت رسمی قادر به سفر نباشند به فکر راه‌های غیر رسمی می‌افتند و این وضع را بدتر می‌کند، چون عملیات کنترل و مهار تنها در مورد مسافرانی که از مجاری قانونی وارد می‌شوند امکان‌پذیر است و مسافران راه‌های غیر قانونی را نمی‌توان کنترل کرد.

error: Content is protected !!